Knikarm Terrasschermen...

Beschermd genieten van uw terras of tuin met een knikarmscherm.

Knikarmschermen zijn er in diverse types, waarbij ieder scherm als einddoel het zelfde is, het verhoogt het woongenot op uw eigen terras of balkon, genieten op uw eigen terras of balkon maakt deel uit van het leef en woongenot.

Ieder knikarmscherm heeft twee of meer buigende armen en worden vrijwel horizontaal neergelaten, hierbij blijft er een vrije doorloop, en vrij uitzicht en een overvloed aan schaduw maar bovendien creëert er een gezellige sfeer op uw terras of balkon. Maar een knikarm-terrasscherm geeft vooral het voordeel dat u de ruimte eronder optimaal kan benutten, dus ideaal als u zomers graag met familie en vrienden tijd doorbrengt op uw balkon of in uw tuin!

engerie besparende zonwering comfordverhogende zonwering zonwerende knikarm zonneschermen
 • Picca Zonnescherm Ede
 • Oliva Zonnescherm Wageningen
 • knikarm Zonnescherm Wijk bij Duurstede
 • standaard zonnescherm dodewaard
 • Zonnescherm zonwering Tiel
 • Cassette Zonnescherm Ochten
 • Zonnescherm zonwering heteren
 • zonwering scherm veenendaal
 • zonwering dodewaard
 • zonwering culemborg
Type 2-buis systeem knikarm zonneschermen, bij dit type scherm worden de twee armen bevestigd aan de twee zijsteunen. Het voordeel van een 2-buis is dat het perfect toepasbaar is bij een bouwvorm waarbij de dakgoot strak boven de raampartij bevestigd is. 2-buis knikarm systeem zijn er in diverse designs leverbaar, het standaard open systeem type 78/110 of een gesloten cassette systeem. Deze zorg er vooral voor wanneer het in gesloten toestand is, het zonweringdoek perfect opgeborgen en volledig beschermd tegen weers-invloeden van buitenaf. 2-buis zonneschermen kunnen een maximale breedte van ca. 5 meter, bij een uitval van 300 cm en ca. 5,5 meter bij een uitval van 250 cm.

Klik hier onder om de PDF te downloaden:
Brochures 2-buis knikarm zonneschermen.

2-buis 78-110 knikarmscherm Bella knikarm zonnescherm knikarm terrasscherm furore Furore knikarm cassettescherm terraszonnescherm Linea knikarm terrasscherm zonnescherm Pica terrasscherm knikarmzonnescherm Oliva terrasscherm knikarmzonnescherm Gota knikarm terrasscherm zonnescherm
Type 3-buis systeem knikarm-schermen zijn zonneschermen die gemonteerd kunnen worden door middel van meerdere aantal muursteunen, afhankelijk van breedte en natuurlijk uitval. Deze 3-buis schermen kunnen met afmetingen tot zelfs 7 meter breed met een uitval van 3,5 meter uit één geheel worden uitgevoerd, waarbij er ook deze kan worden uitgevoerd met meerde knikarmen, ook waardoor 3-buis systemen kunnen dan ook tot grotere breedtes geleverd worden en zelfs gekoppeld worden tot ca. 15 meter breedte. De 3-buis zonneschermen zijn zoals de 2-buis schermen, verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen, van een eenvoudige (open) uitvoering tot een volledig gesloten cassette systeem.

Klik hier onder om de PDF te downloaden:
Brochures 3-buis knikarm zonneschermen.

Carino knikarm terrasscherm zonnescherm Senza knikarm terrasscherm zonnescherm

De Tibelly doekcollectie...

tibelly zonweringdoek collectie

Ruime keuze uit ca. 100..

..doekkleuren.

knikarm terras zonnescherm Oliva knikarmscherm Picca knikarmscherm Tibelly Swela Zonweringdoeken
Materialen van een 2 of 3-buis knikarm schermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en roestvrij staal, waardoor een zeer lange levensduur en veel gebruikplezier gegarandeerd wordt. Knikarm schermen zijn ook diverse Ral kleuren leverbaar zijn, standaard wordt een knikarm zonnescherm geleverd in technisch zilver (aluminium kleur).
De Bediening van de knikarmscherm is standaard handbediend met een draaistang, maar ook mogelijk kan worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een zon & windautomaat. Hiermee zal het scherm volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken. Schermen die van omvang groter zijn dan 6½ meter breedt en 3½ meter uitval wordt aangeraden om deze elektrisch te bedienen.
Somfy RTS zon wind automaat
Somfy zonwering motoren asa zonwering motoren
Zonweringdoeken zijn er bijna uit onbeperkte keuze, effen doeken of een streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit, vochtbestendig, keuze uit honderden dessins.

Kenmerken doeken:

 • Doekcollecties van Dickson en Tibelly.

 • Alle doeken geweven uit 100% polyacrylvezels.

 • Kleurecht, vezels zijn in de massa gekleurd.

 • Rot- en schimmelvrije eigenschappen.

 • Laboratorium getest op slijtvastheid en duurzaamheid.

 • Garens getest op breuk weerstand.

 • Acryl zonweringsdoek circa 300 gram per m².

Klik hieronder om te downloaden:
Brochure Tibelly Zonweringdoeken
Elektrische besturingen.

Tibelly Acryl Zonweringdoek tibelly uni acryl zonweringdoeken Somfy zonnescherm motoren