Alulux of Heroal, de top kwaliteit aluminium Rolluiken...

Actie levering van maatwerk Rolluiken met gratis standaard elektrische bediening!

Rolluiken de perfecte beveiliging tegen inbraak.

Uw huis en de inhoud ervan zijn een kostbaar bezit. U wilt die bezittingen beschermen wanneer u er bent, maar ook wanneer u er niet bent. Ook als u (alleen) thuis bent wilt u zich veilig voelen.

Uw huis voorzien van stevige aluminium rolluiken vormen een groot obstakel voor inbrekers en zijn zodoende een goed alternatief voor dure alarmsystemen
Met rolluiken heeft u de controle over de zon- en lichtintreding, uw rust, de energierekening, uw gevoel voor veiligheid, uw comfort en de behaaglijkheid in huis.

Rolluiken zijn de ultieme vorm van zonwering, namelijk 100% zonwerend.

../gallary/geluidswerende rolluiken ../gallary/energiebesparende rolluiken inbraakvertragende rolluiken inkijkwerend rolluiken zonwerend rolluiken
  • Alulux en Heroal rolluiken
  • rolluiken rhenen
  • heroal rolluiken veenendaal
  • inbouw rolluiken dodewaard
  • Rolluiken montage wageningen
  • Alulux rolluiken wageningen
  • inbouw rolluiken zetten
  • heroal rolluiken rhenen
  • alulux aluminium rolluiken veenendaal
  • heroal rolluiken in tiel

Het materiaal de rolluikkast zoals de rolluikkast, rolluikgeleiders, en vrijwel alle uitvoeringen van rolluik- lamellen, zijn gemaakt van duurzaam hoogwaardig aluminium, en daardoor onverwoestbaar en volledig weer-bestendig. Rolluiken zijn in talloze reeks kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Standaard zijn rolluiken kleuren lev.erbaar in: wit, grijs, crème, bruin, helbeige, beige, roomwit, naturel, rood, groen, blauw, zwart, of ral-kleuren naar wens. Ze zijn voor naganoeg alle toepassingen op maat leverbaar in een gewenste kleur.

Aluminium rolluikkasten

Solar bediend Rolluiken

Solar bediening rolluiken

Klik hier onder om de PDF te downloaden:
Brochure Heroal Rolluiken en Somfy besturingen.

aluminium rolluiken Brochure Heroal Somfy rolluik motor
De bediening van rolluiken zijn standaard met band bediend van binnen uit, voor de grotere rolluiken kunnen worden# uitgevoerd met een bandvertrager of slingerstang. Maar ook kunnen rolluiken natuurlijk worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een sensor. Hiermee zal het rolluik volledig automatisch worden neergelaten bij fel zonlicht of en opgehaald indien de zon is verdwenen, zonder dat er naar om hoeft worden gekeken. Maar ook tijdschakelklok, afstandbediening, sleutelschakelaars en natuurlijk meerdere rolluiken op één bediening.

Heroal aluminium rolluiken Somfy rolluik motore Asa rolluik motoren.Solar rolluiken